LEDvarda.hu - Minden, ami LED! Polgár Bau Kft. Kisvárda

LED alumínium profilok, szerelvények

Az alumínium profil előnyei

Az alumínium profil egy szép, esztétikus keretet ad a világításunknak. A szalagot könnyedén bele tudjuk helyezni, a felhelyezése is igen egyszerű. A legtöbb gipszkartonba vagy egyéb elembe süllyeszthető, ezáltal kellemes hangulatfényt teremthetünk velük, így a LED szalag sem fog látszani. További előnye, hogy akár süllyesztés nélkül is használhatjuk őket. Ilyen esetben matt búrát illeszthetünk a tetejére, ezzel elérve, hogy a fényforrásokól egyenként jövő fény homogénné váljon, ezzel téve még inkább sejtelmessé a dekorációt. Emellett a profil hűti is a szalagokat, ezáltal tovább csökkentve a gyulladás vagy túlmelegedés veszélyét, ezzel is növelve a dekorációs elem élettartamát. Emellett a felülete úgy lett kialakítva, hogy a tisztítása is egyszerű legyen, megkönnyítve ezzel a dolgunkat, ugyanis az alumínium profil védi a portól a szalagot.

Az alumínium profil további felhasználásai

Nem csak a szobánkat díszíthetjük ezekkel a remek kis segédeszközökkel. Mint világítási elem lehet még bizonyos boltok kirakatának hangulatvilágítása, ami vonzza a tekinteteket az áruk felé, legyenek azok cipők, könyvek vagy táskák. Emellett múzeumokban, kiállításokon is lehet a dekoráció része, hiszen egy-egy kép megvilágítása fontos lehet ezekben az esetekben. Hirdetések szövegéhez is jól jöhet, hogyha igazán hatásosan szeretnénk felhívni a figyelmet a mondandónkra.

 

Még mindig nem ért véget azonban a sor, hiszen az alumínium profil nem csak világítási elemként használható fel. Különböző felépítésben és teherbírási képességekkel is gyártják őket, a célnak megfelelően. Ilyenek lehetnek a könnyűipari gépezetek, amelyeknek a vázát alkothatják, a különböző védőburkolatok és munkaállomások létrehozásához is alkalmas felszerelésről beszélünk.

Látjuk hát, hogy egy remek kis eszközről van szó, amely rendkívül hasznos és nagyban megkönnyítheti a dekorációnk nehézségeit, hiszen könnyen összeszerelhető, jó ár-érték arányban kapható, esztétikus, létezik több fajtája anyag és funkcionál tekintetben is. Segíthet az otthonunkat még otthonosabbá, még hangulatosabbá tenni, hogy ezek után még szívesebben menjünk haza és még nehezebben szabaduljunk el onnan, de amikor egy nehéz nap után ilyen szép dekoráció és hangulatfény köszönt minket, rá fogunk jönni, hogy megérte a fáradozást az egész.

 

© 2019-2021 ledvarda.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés